misioa2Missió

La nostra finalitat és ajudar institucions, empreses, organitzacions i persones a construir i gestionar marca i reputació. La seva o la d'un producte o servei. Fem que sigui diferent, única, memorable; i establim relacions de confiança amb el seu públic.

egikeraValors

Entenem la comunicació des de la transversalitat. No ens agraden les barreres, les divisions ni els compartiments estancs. Per això treballem en equips multidisciplinaris, horitzontals i flexibles. Creiem en les persones i en la seva capacitat de transformar la realitat. Professionalitat, innovació i orientació al client són el nostres valors més importants.

esperientziaExperiència

Alguns de nosaltres ja treballaven quan van arribar els primers ordinadors personals. Altres han nascut amb Internet. Hem passat del món analògic al digital. Del teletip al satèl•lit. De la comunicació unidireccional a la conversa. Del màrqueting al màrqueting corporatiu, 2.0, relacional, de continguts, de guerrilla… Han canviat els mitjans, no la finalitat. La experiència de 25 anys comunicant, creant i explicant històries ens ha portat fins aquí.

konpromezuaCompromisos

Amb els clients. Fem nostres els teus projectes. La finalitat: la satisfacció del client; el mitjà: la qualitat.
Certificat ISO 9001
Amb el Eusquera. Mirem el món des de l'Eusquera. I ens enriquim sense fronteres. En Eusquera és possible.
Certificat Bikain Oro; Certificat Bai Euskarari
Amb el medi ambient. Ens guiem per la sostenibilitat. Només allò que és necessari, reutilitzable i reciclable.
Certificat e+5.
Amb la igualtat de gènere. La nostra cultura integra i comparteix els valors de igualtat.
Certificat de Igualtat del Govern Basc